Viering Midzomer ~ licht en overvloed

 

In de warmte van de zuid-energie worden de vruchten rijp

Na het onstuimige en krachtvolle groeien in de lente gaat Moeder Aarde zwanger. Binnen in ons rijpt het zaad van onze opdracht, eerste vruchten laten zich zien. De energie richt zich nu op de uiterlijke vorm. In de vorm wordt energie opgeslagen die te zijner tijd ook weer vrij kan komen.

Wat krijgt in jouw leven in deze periode vorm? Welke vruchten zijn innerlijk aan het rijpen? Welke vorm kies jij voor het leven? Kun je de rijkdom en de overvloed van de zomer al waarnemen?

 

Heb jij zin samen met mij contact te maken met de krachtige zuid-energie in jou? Te ontdekken waar in jou vruchten aan het rijpen zijn en met welke cadeaus jij straks je omgeving overvloedig verrijkt?

Ook ben je er nu misschien nog niet bewust van, zij is er wel, want wij zijn als mensen onderdeel van de natuur en daarom aangesloten op de natuurlijke cycli, die in verschillende perioden van het jaar verschillende krachten ter beschikking stellen. Wij hoeven het ons deze cycli alleen maar bewust te maken.

Kom mee op "reis" en laat ons samen vieren wat we aan schatten gevonden hebben?

Samen met mijn trommel, die mij laat zingen, creëer ik graag de ruimte voor jouw reis en verwondering. Hoe zou het zijn als we elkaar aansluitend voeden door te delen en naar elkaar te luisteren?

Een voedend samenzijn waar onze zielen blij van worden. Niets moet.

 

Voel je van harte welkom!

 

Deelname 30 Euro