Kennismaking met familieopstelling

Op mijn introductieavond familieopstelling kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de fantastische methode van klassiek familieopstellen. Een avond waar je kunt ERVAREN wat een opstelling voor jou zou kunnen betekenen.

Het makkelijkste is het gewoon uit te proberen!

Je hebt er al van gehoord, dat een opstelling je kan helpen ongewenste patronen (zoals b.v. roken, ongezond eetgedrag, pech in relaties, steeds de verkeerde werkplek, mislukte ondernemingen etc.), lichamelijke symptomen of het gevoel met een levensthema niet verder te komen, te veranderen. Je vraagt je af hoe dat kan en hoe dat werkt.

Misschien weet je het allemaal al en je hikt er tegen aan ook echt werk van te maken. Je hebt nog vragen, maar weet niet aan wie je ze kunt stellen.

Kom naar een van mijn introductieavonden (familie-)opstellingen, waar al je vragen welkom zijn.

 

  De avond is bedoeld om kennis te maken

  Met familieopstelling in het algemeen:

  • Hiervoor ga ik iets vertellen over wat het is, hoe het werkt, wat de achtergronden zijn. Daarna volgt praktijk: Óf we gaan door middel van kleine “oefeningen” - eerder experimenten te noemen - het een en ander voelen/ervaren.
  • B.v. kun je ervaren hoe het voelt als representant in een opstelling te staan en dat het iedereen kan.
  • Je krijgt de gelegenheid te ervaren hoe het voelt als je van plaats binnen een systeem verandert.

  Óf we gaan door met het kennis maken met familieopstelling in het bijzonder:

   

  Met familieopstelling in het bijzonder:

  • Het bestaat de mogelijkheid een eigen vraag op te stellen voor een speciale prijs (als er meer geïnteresseerden zijn, bepaald het lot).
  • In dit geval gaan we na de uitleg over tot een volledige opstelling. Afhankelijk van de vraag kan dit gedeelte een uur tot anderhalf uur duren.

   

  Met mij en mijn manier van werken:

  • (Familie-)opstelling is de laatste jaren best populaire geworden. Dat betekent ook dat er veel verschillende aanbieders zijn. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond en overtuigingen. Als de manier van opstellen goed bij jouw eigen gedachtegoed en wensen aansluit wat betreft b.v. diepgang, nauwkeurigheid, betrokkenheid en een veilig kader, kun je zowel als vraagsteller als ook als representant helende bewegingen in je leven op gang brengen.
  • Hoe kun je mijn manier van werken beter leren kennen dan mij te zien werken?

  Dus, kom je kennis maken?

   

  De actuele data vind je ook op de agenda.