"Wie een brug legt naar een ander, kan altijd heen en terug."

Jana Beranová

Verbinding

 

Naast opstellingen zijn er ook nog andere mogelijkheden waardoor je op een diep niveau verbinding kunt maken met jezelf en met alles wat je meebrengt. Nog krachtiger wordt de verbinding wanneer meerdere mensen tegelijkertijd met hetzelfde bezig zijn en ook onderling verbinden. 

 

Werken met het levenswiel ~ meer verbinding met het leven

 

Regelmatig bied ik bijeenkomsten aan waarin wij aan de hand van het levenswiel op ontdekkingsreis gaan. In bijzondere tijden of op speciale momenten van het jaar biedt het zich aan om samen een ritueel te vieren. Iedereen is van harte welkom.

Dankzij het levenswiel – een universeel leidraad over de cycli van het leven - kunnen wij meer duidelijkheid en bewustzijn in ons leven creëren. Verdiepende reizen aan de hand van het levenswiel helpen ons om tot meer begrip te komen, wat ontbreekt of wat teveel is in ons leven. Het gaat altijd om het vinden van evenwicht.

Rituelen dienen ons om het begin of juist het einde van een fase te markeren of om te bedanken. Ook kun je een ritueel houden als je iets in je leven wilt uitnodigen of om iets te bedanken om vervolgens los te laten.

 

Viering Lente Equinox ~ licht en donker in evenwicht

Het wiel rond ~ Jouw thema vanuit 4 perspectieven bekeken

Viering Midzomer ~ licht en overvloed

Viering Midwinter ~ voeding voor de ziel

Nieuwjaarsritueel

Voeding voor de ziel ~ Cirkel

Ik bied de Voeding voor de ziel ~ Cirkel aan. Dat is een cirkel voor vrouwen die graag stil willen blijven staan en willen reflecteren bij een thema, dat bij het seizoen van het jaar past. Vanuit de verbinding met het onderwerp en zichzelf is er altijd iets te delen met de andere vrouwen. Door de herkenning van ieders verhaal, verdwijnt het gevoel er alleen voor te staan. Je voelt je bekrachtigd en vaak ook geïnspireerd. Het is geven en nemen en vooral samen ZIJN.