"Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten."

Zenon von Elea

Verhelderend Gesprek

 

Je hebt iemand nodig die luistert. Iemand die jou hoort en ziet. Ik weet het niet beter! Ik kan je inspireren. Mijn kracht ligt in het samenspel tussen mijn analytische geest en mijn sterke intuïtie. Die kracht zet ik vol in. Met respect, doortastend en open voor dat, wat zich laat zien, werken we op een diepgaand niveau. Voor jou biedt deze manier de mogelijkheid tot aanvaarding, meer rust, diepe inzichten, meer helderheid over wat NU is. Jij bent van harte welkom!

Zo werkt het

  • We gaan samen op zoek naar het wezenlijke van je vraag.
  • We gaan samen op zoek naar jouw kracht.
  • We zullen nieuwe perspectieven vinden en er zullen nieuwe mogelijkheden ontstaan.
  • Aan jou de keuze.

Een verhelderend gesprek is bedoeld om in relatief korte tijd overzicht over jouw situatie te winnen. Als er meer overzicht is ontstaan kunnen we - als dat gewenst is - met opstellingen verder werken. In principe is het de bedoeling één tot max. drie gesprekssessies af te spreken.

 

Prijs: 80 Euro eerste uur, ieder aansluitend half uur 30 Euro (btw vrij)

Vrijblijvende persoonlijke kennismaking

Kom voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking op een dinsdag naar een ontmoeting op het bankje in het Prins Hendrik park. Van harte welkom!

Let op:

Ik ondersteun ontwikkelings- en bewustwordingsprocessen. Mijn aanbod is geen vervanging voor professionele medische of psychologische hulp.