Opstelling een op twee ~ online

 

Opstelling met ervaren representant

Bij deze vorm van opstelling werk ik samen met mijn collega-opsteller Eva Vleugels. Ik begeleid de opstelling en Eva gaat voor jou plaatsvervangend waarnemen. Aangezien Eva in België woont, vinden deze afspraken op dit moment alleen online plaats.

 

Je hebt nodig

  • ruimte waar je ca. 2 uur ongestoord bent
  • apparaat waarmee je een stabiele internetverbinding kunt opbouwen.
  • microfoon
  • camera

 

Zo werkt het

Wij maken een afspraak. Ik stuur je op tijd een link, waarmee wij elkaar online op Zoom kunnen ontmoeten.

 

Voor dat we gaan opstellen, vinden wij samen een bondige formulering, een focus, voor jouw thema. Daarmee kunnen we aan de slag. Ik begeleid jou stap voor stap.

Jij zet met behulp van voorwerpen of pionnetjes de belangrijke aspecten of personen in een opstelling. Aansluitend gaat Eva in de verbeelding één voor één op de verschillende posities staan en voelen, welke informatie op díe plek met betrekking tot jouw thema beschikbaar is.

 

Het voordeel

Het voordeel van deze manier van opstellen is, dat je ook met posities in contact kunt komen, waar het voor jou lastiger is om verbinding mee te maken. Je zit als het ware van buiten af naar jezelf te kijken en te luisteren. Voelt het voor jou veilig, dan kun jezelf op de posities gaan staan en invoelen.

Door het zien wat er is, kleine veranderingen in de posities aan te brengen en door het uitspreken van wezenlijke woorden of zinnen, kan jouw innerlijke werkelijkheid veranderen. Dit creëert ruimte voor beweging.

 

Prijs: 120 Euro per sessie (btw vrij)