"Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten."

Zenon von Elea

Coaching

 

Wil je graag groeien en jezelf ontwikkelen maar hang je ergens (aan) vast?

Mensen komen naar mij toe omdat ze op een punt in hun leven niet verder komen, in cirkeltjes draaien; het stroomt niet. Het maakt niet uit of het om een persoonlijke kwestie, een vraag rond hun gezondheid, werk of om thema’s op relationeel vlak gaat.

 

In de systemen met die wij verbonden zijn zitten soms onderhuidse dynamieken die vanuit ons innerlijk beeld een verandering van denken en handelen niet toelaten. Dan vind je misschien mentaal mooie oplossingen voor jouw thema, maar het lukt niet ze in je leven te integreren. Deze dynamieken kunnen tijdens een opstelling zichtbaar gemaakt worden. Het zien en aanvaarden van de samenhangen, maar ook het loslaten van (tot dan toe verborgen) loyaliteiten brengt weer stroming in het leven en opent ongekende mogelijkheden, waardoor veranderingen wél mogelijk zijn.

Jij weet het beste of je al bereid bent in een beweging te komen.

 

Wanneer wij samen aan jouw thema werken, kom je tot meer helderheid over de samenhangen, waardoor er voor jou weer iets te kiezen valt. Jij kunt het zelf in eigen hand nemen welke kant het opgaat. Mijn kracht ligt daarbij in het samenspel tussen mijn analytische geest en mijn sterke intuïtie. Doortastend en open voor dat, wat zich laat zien, werken we samen op een diepgaand niveau.

 

 

tarief