Meer over mij

 

Op mijn zoektocht naar ondersteuning en duidelijkheid in mijn leven ben ik in 2007 in de wereld van de klassieke familieopstellingen gestapt. Sindsdien zijn de inzichten over de verborgen systemische dynamieken die tijdens een (familie)-opstelling zichtbaar worden, niet meer weg te denken uit mijn bewustwordingsproces en mijn leven. De opleiding klassieke familie- en organisatieopstelling bij Indra Preiss in 2019/2020 heeft hier een extra verdieping in gebracht en mij ertoe opgeleid om met deze prachtige methodiek ook voor anderen diepe inzichten mogelijk te maken.

 

In 2011 ontdekte ik dat mijn interesses voor psychologie, communicatie, systemische samenhangen, geneeskunde, astrologie, planten en dieren, voeding en gezondheid, kunst en creatie (zie ook het verhaal over mijn aandachtstapijt) samen komen in een sjamanistische levensvisie.

Er volgden 3 jaar verdieping in het energetisch werk vanuit de traditie van het Siberische sjamanisme, waardoor ik bewust toegang kreeg tot het werken met energie. Later was ik 1 jaar actief lid bij de Tuukkaq-cirkel van de Groenlandse sjamaan Angaangaq Angakkorsuaq. Al sinds ik kan denken, leef ik de visie dat alles bezield en met elkaar verbonden is. Wij mensen maken deel uit van een groter geheel. In het systemisch opstellingswerk wordt deze visie voor mij duidelijk ervaarbaar.

 

Mijn manier van werken is gegrond op de overtuiging dat wij allemaal een uitdrukking van het leven zelf zijn. Door dit feit zijn we gelijk aan elkaar en allemaal met elkaar verbonden. Dus, als jij met een vraag naar mij toe komt, zit er ook een vraag voor mij in. Iedereen draagt voor zijn stuk de verantwoordelijkheid. Ik ben dankbaar dat wij elkaar op ons pad ontmoeten.

 

Wees welkom!