Introductieavond familieopstelling

Met de introductieavond familieopstelling organiseer ik een avond waar je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met de fantastische methode van klassiek (familie-)opstellen. Een avond waar je kunt ervaren wat een opstelling voor jou zou kunnen betekenen.

Heb je er al eens van gehoord, dat een opstelling je kan helpen ongewenste patronen (zoals b.v. roken, ongezond eetgedrag, pech in relaties, steeds de verkeerde werkplek, mislukte ondernemingen etc.), lichamelijke symptomen of het gevoel met een levensthema niet verder te komen, te veranderen? Je vraagt je af hoe dat in zijn werk zou moeten gaan en wat je jezelf erbij voor moet stellen?

Misschien weet je dat allemaal al en je hikt er tegen aan ook echt werk van te maken. Je hebt nog vragen maar weet niet aan wie je ze kunt stellen.

Regelmatig ga ik introductieavonden (familie-)opstellingen geven, waarbij al je vragen welkom zijn. 

  • Je komt te weten hoe een opstelling in zijn werk gaat.
  • We gaan praktisch aan de slag, waardoor je ervaart hoe het voelt als representant in een opstelling te staan en dat het iedereen kan.
  • Je krijgt de gelegenheid te ervaren hoe het voelt als je van plaats binnen een systeem verandert.
  • Het bestaat de mogelijkheid een eigen vraag op te stellen voor een speciale prijs (als er meer geïnteresseerden zijn, bepaald het lot)

 

De avond is bedoeld om kennis te maken

Met familieopstelling in het algemeen: Hiervoor ga ik ca. een half uur iets vertellen over wat het is, hoe het werkt, wat de achtergronden zijn. Voor het geval er niemand een vraag op wil stellen, volgen aan deze uitleg wat praktische “oefeningen”, waardoor het een en ander voelbaar/ervaarbaar wordt.

 

Met familieopstelling in het bijzonder: Voor het geval dat er wél iemand een vraag wil opstellen, gaan we na de uitleg over tot een volledige opstelling. Dit gedeelte kan een uur tot anderhalf uur duren. Daarom ook het verschil in eindtijd op mijn aankondiging.

 

Met mij en mijn manier van werken: (Familie-)opstelling is de laatste jaren best populaire geworden. Dat betekent ook dat er veel verschillende aanbieders zijn. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond en overtuigingen. Als de manier van opstellen goed bij jouw eigen gedachtegoed en wensen aansluit wat betreft b.v. diepgang, nauwkeurigheid, betrokkenheid en een veilig kader, kun je zowel als vraagsteller als ook als representant helende bewegingen in je leven op gang brengen.

Dus, je kunt op de introductieavond kennis maken of mijn manier van opstellen bij je past.

 

De actuele data vind je ook op de agenda.