Hoe ik werk

Wil je graag groeien en jezelf ontwikkelen maar lukt dat niet zoals je dat wenst?

Mensen komen naar mij toe omdat ze op een punt in hun leven niet verder komen. Het maakt niet uit of het om een persoonlijke kwestie, een vraag rond hun gezondheid, werk of om thema’s op relationeel vlak gaat.

Ik begeleid je daarin te herkennen waarvoor deze situatie dient. Vervolgens neem jij de beslissing hoe je verder wilt gaan. Alleen daardoor al ontstaat een beweging en het gevoel van zelfredzaamheid.

 

Is er een verandering gewenst, ondersteun ik je inzicht te krijgen in de onderliggende dynamieken die vaak in het systeem van herkomst te vinden zijn. Het zien en aanvaarden, maar ook het loslaten van verborgen loyaliteiten brengt weer stroming in het leven en opent ongekende mogelijkheden.

 

In mijn werk kom je tot helderheid over de samenhangen die naar een bepaalde situatie leiden, waardoor er voor jou weer iets te kiezen valt. Mijn kracht ligt daarbij in het samenspel tussen mijn analytische geest en mijn sterke intuïtie. Doortastend en met aandacht vanuit mijn hart werken we samen op een diepgaand niveau.

 

Ik wil mensen graag inspireren en motiveren om hun blik te verruimen en daardoor nieuwe perspectieven op hun leven en de wereld om hen heen te ontdekken. Alles hoort erbij.